Verkoop styling

Als vastgoedstylist help ik huizenverkopers bij het goed presenteren van hun te koop staande woning.

Wist u dat 90% van de potentiële kopers zegt: ‘ Er wel door heen te kunnen kijken.’
In praktijk is dat slechts 10% van de mensen. Potentiële kopers zijn, zonder dat ze zich daarvan bewust zijn, gevoelig voor de juiste sfeer.

Het belang van een verkoop stimulerende styling wordt nog groter, wanneer u beseft dat 80% van de mensen meteen weet, zodra ze over de drempel stappen, of een huis iets voor ze is.

Met een relatief kleine investering ontvangt u deskundig advies hoe u uw woning aantoonbaar nog verkoop aantrekkelijker kunt maken. Soms is het juist het weglaten of toevoegen van een of enkele elementen al voldoende om een verkoop stimulerende omgeving te creëren.

Advies aan huis.

Via een persoonlijk advies lopen we samen door uw huis om uw woning te bekijken, en bekijk ik de woning door de ogen van een potentiële koper. Hierbij geef ik gelijk aan welke klus- en / of schilderwerkzaamheden nodig zijn om het huis beter verkoopbaar te maken.

Verkoopstyling

Bovendien geef ik tips hoe u uw woning kunt restylen met eigen meubels, accessoires  en eventuele kleine aanpassingen. Tot slot ontvangt u van mij een lijst met adviezen en tips voor een goede bezichtiging.
 
Den Haag verkoopstyling
Verkoopstyling