Contact

Over Ellen van den Engel....

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de cosmetica branche, en gewerkt heb voor o.a. Parfums Christian Dior, Sisley en als accountmanager eigen merken bij parfumerie Douglas ben ik in 2007 na een opleiding te hebben gevolgd voor kleur, kleding en stijladvies, een damesmode zaak begonnen. Samen met mijn man (Bouwbedrijf van den Engel) hebben wij van een oud vervallen pand een prachtige winkel gemaakt naar eigen idee.

Prachtige jaren heb ik beleefd in de kledingbranche, echter steeds meer werd duidelijk dat ik mijn energie haalde uit het feit dat ik ieder keer de winkel anders wilde inrichten. Dat wilde zeggen de kleur op de wanden aanpassen aan het seizoen, de kledingpresentatie veranderen. De winkel decoreren. En op den duur verkocht ik ook enkele woonaccessoires. Ook gaf ik steeds vaker interieur advies aan klanten die mijn kledingzaak bezochten. Eind 2016 ben ik gestopt met mijn kledingzaak.
 
En ben ik bij het NIA diverse opleidingen gaan volgen en heb deze met succes afgesloten;
 
  • Interieurstyling
  • Interieurontwerp
  • Sketch-Up
  • Vastgoedstyling


Wilt u meer informatie wat interieurstyling-ontwerp en vastgoedstyling voor u zou kunnen betekenen, vul onderstaand formulier in, of bel 06-22543599

Contact

Contact

Vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.